Chapter three – Scursura culinară supremă

    Citez din dezmințirea fantasmagorică a formei de viață, pentru a putea munci cu spor pe materialul clientei:

     “Am scris atunci un status pe pagina mea de Facebook (https://www.facebook.com/oana.igretiu/posts/pfbid03851epj4RogS1dzHuEZW5ddjj8n535GtqP66Buqc37BHwsNMt4Fg8wmRkVcCFxWNal ) unde am povestit lunile de coșmar prin care am trecut deoarece individul m-a lovit rău la genunchi, am fost înjurată, umilită și adusă în imposibilitatea de a presta activitatea de patiser în laboratorul propriu (autorizat de DSV). Fiind amenințată în mod constant, m-am baricadat, inițial, în dormitor, împreună cu fiica mea minoră, pe atunci. Aveam acces doar la baie, nu aveam cum să pun piciorul în bucătărie și mama ne aducea mâncare gata gătită, ca la închisoare. Până la urmă, eu și fiica mea ne-am refugiat în apartamentul mamei mele, care se află în același imobil, deoarece individul ne teroriza nopțile, încercând să intre peste noi în dormitor. Așa că individul a stat singur mai bine de o lună în casa mea și a creat un jeg inimaginabil („că numai slugile fac curat” – citat din panseurile domnului), bătându-și joc, cu rea intenție, de toată casa.

Am scăpat, atunci, de coșmar, adresându-mă medicului legist și Poliției și obținând un ORDIN DE PROTECȚIE ȘI RESTRICȚIE împotriva individului până la soluționarea divorțului. A fost evecuat CU MASCAȚII fiind nevoie de peste 10-12 persoane care să-l scoată în stradă.

După pronunțarea ordinului de restricție și a evacuării individului din apartament, am avut un șoc să constat ce a putut să facă în casa mea! Ceea ce se vede în filmare este exact cum arăta bucătăria în perioada în care domnul a ocupat abuziv apartamentul meu! Asta se verifică ușor din EXIF-ul filmării, care indică data și ora capturii. Individul este un alcoolic notoriu, care bea peste 1 l de vodka pe zi, care nu are și nu a avut vreodată vreun loc de muncă și care mai și joacă sume imense la jocuri de noroc. Problemele lui de stomac sunt de la alcool și ciroza hepatică pe care o neglijează, deși i-a fost diagnosticată de multă vreme. Încă de atunci, m-a amenințat cu această filmare și cu faptul că va găsi el momentul potrivit să o dea publicității. M-a supus din 2016 unui șantaj constant cum că va da această filmare presei și concurenței, ceea ce denotă premeditarea actului josnic de acum!”

    Nu mai postez filmarea care prezintă cu acuratețe maximă situația bucătăriei care producea minunile de pe acel FAKE de blog. Asta vedeam zilnic până mă apucam eu sa fac curat! Postez un film cu aceeași bucătărie, cu aceeași mizerie dar cu adevărata explicație furnizată chiar de mitomană! Se pare că explicația inițială, cu mizeria provocată de mizerabila mea persoană, a prins la o parte din publicul acestei făcături așa-zis culinare!

    În ceea ce privește laboratorul ei propriu autorizat de DSV, adevărul este cu totul altul! Eu am închiriat acel spațiu, eu am cumpărat tot ce trebuia pentru cofetărie, eu am plătit echipe de meseriași să îl aducă la starea de funcționare, adică instalatori, electricieni, zugravi etc. Postez doar o cerere de finanțare către o bancă, concepută și scrisă de către forma de viață care vorbește printre altele și de șantajul constant cu care a fost amenințată de un om rău, rău…

 
 
 

   “Decât” vreo 3 fabulații neesențiale: nu era niciun fel de director ci doar un pârlit de consilier, dat in șomaj și care în momentul plecării definitive a furat toată baza de clienți a firmei, nu a reușit nici până în prezent vreun partaj cu mine dar mai ales, nu a cumpărat nimic din multele chestii specificate la urmă. Locul unde filmează în prezent aparține unui domn deosebit, de care forma de viață a făcut tot timpul mișto că face doar sandviciuri, pe când ea este miezul bucătăriei pe care am expus-o mai sus. Dar ca de obicei, forma de viață se folosește de toți cei care o pot ajuta să parvină! După ce acest domn și-a deschis un restaurant am fost și noi pe acolo! Iarăși acele replici sarcastice că totul e scump, că nu i-a ieșit ceva rață, că floarea de ceapă este arsă și tot felul de minusuri observate numai de către imperiala bucătăreasă! Eu am aruncat sute de kilograme de chestii gătite și nenorocite de forma de viață! Dar la găsit greșeli inexistente în farfuriile altora era miezul miezurilor universal valabile!

    Cât despre șantajul constant din 2016 încoace nimic? Nu era șantajată în anul 2020? Despre alcoolic notoriu voi comenta mai târziu! Ocuparea abuzivă a apartamentului? Pe multele zeci de mii de euro aduse de la Iași de către “mizerabila” mea persoană? Toți prietenii familiei igretiu îmi atrăgeau atenția că am vîndut terenuri de zeci de mii de euro pentru niște sărăcii care ar fi ajuns muritoare de foame dacă nu mă prostea pe mine forma de viață! Singura mea vină, pe care mi-o asum în întregime, este că am crezut niște clișee cu scrisul în stele și alte minciuni debitate de către patologica formă de viață!!!

5 comentarii la „Chapter three – Scursura culinară supremă

  1. Ar trebui cât mai multă lume sa vadă acest video. Nu se poate sa fie jegu ala în bucătăria în care se gătește…. Groaznic!!!

  2. De pus pe YouTube neapărat și făcut public să vadă toată comunitatea scursurilor! Atenție însă la limbaj pentru a nu vă șterge YouTube contentul

  3. Chiar fara sa stiu aceste lucruri, am simtit ca „doamna” Igretiu este rautacioasa. De cativa ani, incercand sa-i citesc retetele cu toate laudele de rigoare, de ma apuca Pastele pana ajungeam doar la ingrediente, am simtit rautati aruncate catre alti blogeri culinari. Aproape ca nu exista retete in care sa nu fi strecurat venin orin cuvintele urmatoare: mizerabil, dezastru, nenorociri de retete…..
    Deci nu m-am inselat!
    Nu reuseam sa ajung la capat cu o reteta de la ea. Efectiv renuntam. Ca asa face mama, bunica si strabunica…Etc, poate ca ii stiti discursurile. Pe langa rautati, da, am observat si eu aceasta aura de superioritate ca e ardeleanca, ca are origini austriece, ca doar asa e corect, cum face ea si totul e perfect daca faci ca la Arad. Prea rasista devenea. Nici aici nu m-am inselat!!

    Citind aceste grozavii, parca nici nu ma mir, pentru ca am citit-o bine, dar raman uimita ca nu s-au stiut toate astea pana astea pana acum. O face pe-a grozava cu toata lumea, jigneste si totusi ma miram ca lumea o aclama pe acel grup. Ea are probleme psihice grave. Pacat ca Laura Laurentiu isi pateaza imaginea cu asa „prietena”.

    1. Total de acord cu tine, Ana! Aceste lucruri le-am observat si eu. Nu am putut sa urmaresc acest blog din aceleasi motive. E drept ca prin decembrie anul trecut mai urmaream pe YouTube retetele prezentate de fiica; ea imi este simpatica. Dar vazand toate astea, ma lipsesc cu desavarsire! Jamila rulz, clar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *