Chapter five – muritoare de foame

Citat: “Cât despre afirmația individului, că atunci când m-a cunoscut aș fi fost muritoare de foame, este tot o minciună sfruntată! În momentul respectiv, eu lucram deja de 10 ani în vânzări auto, la dealerul local VW și câștigam foartebine! Aveam casa mea, mașină și îmi făceam multiple concedii în străinătate. În schimb, eu l-am cunoscut pe acest domn fără ocupație și așa a rămas și în prezent.”

   Am cunoscut forma de viață prin intermediul  unui joc de cultură generală promovat intens de către Pro TV. Acel joc permitea jucătorilor să comunice printr-un chat privat. De acolo dacă simțeai nevoia, puteai merge mai departe cu comunicarea, prin mesaje în conturile de Yahoo messenger proprii ca să nu vadă Pro Tv-ul ce vorbesc oamenii intre ei! Spre ghinionul meu suprem am comunicat prin contul meu propriu de yahoo cu infama formă de viață!!! După zeci de comunicări, m-am trezit cu forma de viață la Iași cu cererea expresă de a lăsa tot și să mergem la Arad. Atunci a început drumul spre iadul actual!

   10 ani în domeniul auto…eu am cunoscut-o în anul 2008 iar forma de viață a scris pe FB că s-a angajat în 2006!!! Acum să transformi 2 ani reali în 10 ani inventați nu poate oricine… Eu știu că fusese batantă/menajeră în Germania de la niște prieteni de acolo! La întoarcerea în țară câștiga așa de bine încât mă-sa scria disperată în jurnalul ei că fiică-sa i-a mâncat toate economiile de-o viață! Mergea la așa-zisul job cu dinții lipiți cu gumă de mestecat! Mașina cu care se laudă i-am cumpărat-o eu cu bani aduși de la Iași…Ar fi trebuit să realizez încă de atunci că singurul ei scop în viață erau doar banii și în secundar, să parvină prin orice mijloace! Câteva “panseuri” doar, cum scrie mitomana în fabuloasa dezmințire!!!

Recapitulare: angajată în anul 2006, marele job era mort de 6 luni, mașina era puțin în leasing deci în niciun caz nu putea fi a formei de viață, i-a mâncat pensia și toate economiile făcute de mă-sa, conducea drogată…Fain!!! Eu am rămas șocat când a scos prima oară din sertarul biroului un pachet învelit în staniol, plin cu iarbă…după aia m-am obișnuit să o văd fumând ori de câte ori simțea nevoia, cu vodcă desigur! Avea foițe, ceva chestie de făcut țigări, totul pregătit la marele fix! Pseudonimul absynthe oare de unde venea? Era și este în continuare fascinată de artiștii drogați, iar astfel se putea identifica cu aceștia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *