Chapter six – cum se cerșește audiență pe făcătura aia de blog

Altă mizerie suprarealistă generată de mintea bolnavă a formei de viață…tot cu citat:

     “ În anii următori violențelor la care am fost supusă de fostul soț, am suferit enorm în urma acelor lovituri la genunchi iar simptomele (durerile atroce) au crescut în intesitate și frecvență. Până la urmă, am fost nevoită ca anul acesta (acum 3 săptămâni, pe 6 octombrie 2022) să mă internez la o clinică privată din Cluj Napoca, unde am fost operată la ambii genunchi deodată: protezare bilaterală. Nu vă puteți imagina prin ce stres și dureri am trecut post-operator și cum am reînvățat să umblu, mai întâi cu cadru apoi cu cârje (pe care le folosesc și acum deoarece de-abia de 7 zile mi-au fost îndepărtate capsele care fixau plăgile). Am 2 plăgi verticale de cca. 30 cm pe fiecare genunchi și fac zilnic exerciții de kinetoterapie pentru a mă obișnui cu protezele. Iau calmante de 3 ori pe zi pentru că altfel nu aș rezista durerilor. Convalescența va dura câteva luni iar de-abia după 6 luni se consideră că ești refăcut complet după o asemenea intervenție majoră. ”

    Forma de viață urla peste tot internetul culinar că Gina Bradea cerșește audiență cu probleme de sănătate inventate, dar când inventează suprema ființă ceva, totul este, DESIGUR, adevărat! Punctez doar faptul că greutatea ei morbidă este principala cauză a durerilor, nu violențele imaginate de o minte bolnavă, pentru că dă bine să pozezi în victimă! O așa-zis victimă aduce ceva trafic și banii aferenți…când i-am zis să șteargă mizeria inițială de pe FB cu violența imaginară din 2016, mi-a răspuns că nu poate, deoarece ar avea de suferit credibilitatea ei!  Am replicat: ” Bine, dar credibilitatea mea nu a suferit? ”.  Răspunsul ei cinic m-a lăsat fără reacție: ” Credibilitatea ta nu produce bani!!! ”. M-au deranjat la maxim comentariile de consolare ale unor individe care probabil chiar și-au luat-o de la partenerii de viață! Este de ajuns să clamezi pe internet că ești victimă a violenței domestice și imediat sare hoarda de bocitoare care o acompaniază pe mitomană!!! Ce coșmar trăit? Doar invențiile infame ale unei satanice muieri!

     Despre dureri știu câte ceva mai ales că am dus forma de viață cu un prieten ca șofer, la Timișoara, pentru a i se injecta acid hialuronic în ambii genunchi! De ce nu spune individa că nu a încăput fizic în niciun aparat care să îi facă CT? După acea intervenție i-am cumpărat cârje, orteze, etc. Mitomana nu zice nimic despre faptul că o ridicam de la masă, din pat și chiar de pe budă deoarece nu putea face nimic singură! Cicatrici de 30 cm? Chiar suntem toți proști? De la genunchi la călcâi? Am văzut faimoasele cicatrici la singurul proces unde a fost prezentă, exhibate în fața unei judecătoare pentru a cere al 5-lea ordin de protecție! Au doar 3-4 cm…exerciții de reînvățat mersul, 6 luni convalescență, kinoterapie, calmante și restul sunt doar invenții! Singura terapie urmată vreodată de forma de viață include doar mult alcool și iarbă! La puțin timp după acea postare, mitomana conducea mașina cumpărată de mine…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *