Preambul

      Acest blog va încerca să descrie cum o formă de viață bolnavă psihic, a reușit să distrugă onoarea, reputația și demnitatea unui om care a avut ghinionul suprem să o cunoască acum niște ani. Asta în principal iar în subsidiar voi arăta cum aceeași formă de viață poate ajunge relativ cunoscută publicului larg urmând un plan simplu dar diabolic de a călca pe cadavre, doar să își vadă țelurile atinse! Totuși această celenterată monstruoasă a ajuns, cică, influencer pe bucătăreală…Ea, care nu știe să facă corect un ou ochi și care a repetat de zeci de ori aceeași rețetă pănă să îi iasă niște poze finale, editate și supereditate! 

Am ajuns la acest demers public după ce încrederea mea idealistă în sistemul de justiție s-a năruit complet după aproape 1 an și jumătate de lupte!    

Pentru toti cei multi, interesați sau nu, care vor sări să mă condamne apriori pe diferite considerente – morale sau juridice –, menționez că TOATE dovezile publicate aici sunt PUBLICE, aflate în diverse dosare judecate deja, atât pe fond cât și în apel. Orice jurnalist poate verifica personal, în virtutea dreptului la informare publică, dosarele aflate in arhiva judecătoriei Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *