Chapter two – Victimă a violenței domestice

Aici voi arăta cum s-a pus în aplicare cea mai monstruoasă infamie orchestrată de mintea bolnavă și lipsită de scrupule a formei de viață!

     Ca să obții un ordin de protecție, dacă nu posezi nicio dovadă fizică a clamatei violențe, ai nevoie de 3 lucruri: să fii femeie, un certificat medico-legal și o mărturie mincinoasă!!! Departe de mine intenția de duce în derizoriu discuția amplă și reală a femeilor abuzate fizic de către parteneri! Eu voi expune doar un caz singular!

    În anul de grație 2011 am fost victima unui accident rutier. Am fost dus cu ambulanța la spital, cusut pe viu în zona craniană, examene CT si restul…Apoi a venit un agent de poliție care m-a invitat la sediu pentru a da declarații, unde am fost sfătuit să îmi scot un certificat medico-legal. Având în vedere faptul că familia formei de viață cunoștea o mulțime de doctori mi-a fost foarte ușor să obțin niște scrisori medicale. M-am prezentat la Medicina Legală la 2 luni de la accident și dupa consultația de rigoare am primit un certificat care stipula 12-14 zile de îngrijiri medicale.

    Toate bune și frumoase doar că avocata celui care a produs accidentul a cerut o expertiză medico-legală în instanță! Aici intervine realitatea paralelă oamenilor normali. Deoarece pe atunci eram de partea pozitivă a forței cosmice, am avut parte de ajutorul necondiționat al mamei formei de viață. M-am prezentat iar la Medicina Legală dar am cerut expres să fiu consultat de un anume doctor, care îi fusese elev, atât în clasă cât și la meditații, fostei profesoare de chimie, Ana Maria Igrețiu!!!  Am intrat, am întrebat dacă există camere de filmat iar apoi am scos un bilet pe care scria:

    “Ceau, Cris! Te rog să îl ajuți pe ginerele meu cu expertiza! Te pupă cu drag a ta dirigintă, Ami!”

     Și astfel, dupa 1 an de la accident, cele 12-14 zile inițiale s-au transformat în 28 de zile! Gata! Forța să fie cu toți!     Apoi totul s-a transformat subit în anul 2016 când am trecut de partea rea a forței și am devenit inamicul formei de viață! În zilele premergătoare emiterii ordinului de protecție invocat de forma de viață, am fost supus printre injurii diversificate și la violențe fizice, adică lovituri cu chestii de prin bucătărie cu scopul premeditat de mă provoca să răspund la fel!!! Sportul ei preferat de mulți ani era aruncatul de farfurii și astfel am fost agresat de forma de viață! M-am prezentat la Medicina Legală, unde deja se știa că eram inamicul familiei Igrețiu, astfel că am fost consultat de același doctor din 2012! Normal că am primit 2–3 zile de îngrijiri medicale!  Doar că același doctor, pe baza unei SINGURE echimoze gălbui, dimensiuni 7/5, pe fond discret tumefiat – provocată desigur de forma de viață – și a unor scrisori medicale date de cunoscuți ai măreței familii Igrețiu, a primit “numai” 10-12 zile de îngrijiri medicale! Deși toate indicau osteoporoză, artroză, lordoză, alte chestii legate de obezitatea morbidă gradul II a formei de viață, scădere in greutate, etc ! Certificatul medico-legal mai consemnează lipsa oricăror leziuni traumatice la data consultării! Legat de obezitatea morbidă menționez că am cunoscut-o când avea “decât” 150 de kg și am lăsat-o la 180 de kg, după a doua plecare din casa formei de viață! Interesantă uneori medicina asta legală…o oarecare echimoză fără alte leziuni traumatice necesită 10-12 zile iar 6 echimoze cu excoriații diverse necesită 2-3 zile de îngrijiri medicale! La unul din acei cunoscuți doctori, radiologul care zice ceva de îngustări…, am fost și eu în 2011, trimis tot de familia formei de viață! Fain, nu?

     După ce a rezolvat primele 2 elemente (să fii femeie + certificat medico-legal) mai rămînea problema martorului mincinos…Oare cine putea să îndeplinească această infamă faptă? Bingo! Cealaltă formă de viață, mult mai puțin evoluată dar care, fără nicio străbatere sau mustrare de conștiință, a pus mâna pe Biblie și a susținut niște minciuni sfruntate în instanță!  Incepe glorios prin a afirma că inculpatul are un comportament violent verbal și fizic față de petentă. Imediat apare negația…Nu am fost de față la agresiuni fizice sau verbale…știu de la petentă…petenta mi-a arătat vânătăi produse de inculpat! În certificatul medico-legal  scrie negru pe alb: fără leziuni traumatice!!! Urme de roșeață pe gâtul petentei produse de inculpat…ce uită să zică este incredibil dar adevărat! Când forma de viață consuma alcool și o făcea la greu zilnic, se înroșea pe gât…simplu, nu? Apropo de băut …uneori din obligație socială mergeam cu forma de viață la grătar la individa de mai sus! Seara când eram deja întorși acasă începea distracția telefonică intre cele 2 forme de viață! “Am verificat în tomberon și s-au băut 14 doze de bere…câte a băut Adrian ca să știu câte a băut bărbatul meu!”. Urâtă viață a avut bărbatul acestei nenorocite! Venea destul de des pe la noi și efectiv plângea din cauza tratamentului la care era supus de către nenorocită! S-a dus de tânăr, de inimă rea!

     Cea mai tare fază povestită de forma de viață din alte zeci cu  josnica mincinoasă, recte sluga…Sună sluga urlând:  “A uitat ăsta laptopul deschis și am văzut că se conversează cu o tipă pe ceva grup de mămici!” Tipa îi scria nefericitului soț: “Auzi dragă, am văzut-o pe sărăntoaca de nevastă-ta prin oraș! Cu mașina aia dezmembrată, veche de o mie de ani, cu ușile lipte cu scotch, cu toba pe stradă, parbrizul crăpat, fără mânere…Chiar nu îi este rușine să umble cu așa ceva pe drumurile publice? “. Nenorocita era în pragul atacului celebral deoarece mai știau și alții că avocata fără o oră în orice instanță era doar o altă muritoare de foame! Pe când mai trăia, același soț ne spunea cu un zâmbet amar cum marea co-autoare la mizeria de blog cumpăra doar produse care se apropiau de data expirării, că erau mult mai ieftine! Dar în rest era pasionată de bucătăria austro-ungară!

     Revin la celebrul ordin de protecție și menționez că nici nu am fost apărat cum stipulează imperativ legea care descrie ordinul de protecție! Am fost sunat de ceva grefieră vineri la orele 16 cu indicația expresă de a mă prezenta marți la ora 8 jumate în fața instanței! La ora 8 și 20 de minute am fost abordat pe hol de o avocată din oficiu care știa deja cum arăt – oare de unde? –, și m-a intrebat dacă am vreun martor de partea mea! Am răspuns că nici nu știu ce caut acolo și am intrat în sală. Când am văzut-o pe nenorocita mincinoasă declarând mizeriile alea am crezut că trăiesc un coșmar! Am auzit-o pe avocata petentei că depune un certificat medico-legal.  Asta fost tot! Petenta nici măcar nu a catadixit să se prezinte deoarece știa că sunt victimă sigură! Nici măcar nu am știut atunci pe moment că se terminase totul din punct de vedere legal! Am ieșit din instanță și am mers imediat să îmi scot certificat medico-legal pentru a dovedi că eu am fost cel agresat! Tardiv…Când am avut acces la dosar am văzut certificatul medico-legal scos de forma de viață CU O ZI înainte de data procesului! Eu l-am scos pe al meu în ziua procesului…Ce bine este atunci când cunoști doctori și ai o avocată care să te învețe cum să fentezi legea!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *