Chapter one-AB INITIO

   Am încercat să relatez la modul concis pe FB experiența trăită personal și nemijlocit cu forma de viață de-a lungul unor ani. Desigur că a acest demers a fost inăbușit din fază incipientă, fiind curmat dupa 2 zile! Dezmințirea ei mitomanică a rezistat mult și bine, până când a fost ștearsă chiar de autoare, bănuiesc că la sfaturile măreței avocate care o reprezintă in justiție! Aceasta din urmă fiind numită pompos în respectiva dezmințire: “ avocații mei vor lua masuri împotriva…!!!”

   Cu toate că autoarea și-a șters ulterior propria postare, sluga acesteia o are și acum pe pagina ei de FB, fără nicio străbatere! Doar că o urmăresc vreo 5 inși! Deși te-ai aștepta ca FAKE-ul ăla de blog culinar, la care cică participă și ea, să îi fi adus ceva notorietate…Ajungem și la participarea ei neasemuită la blog, generată doar de calculul cinic al formei de viață!!! Am întrebat-o de zeci de ori, de ce ne chinuim amândoi să îi corectăm cu orele, printre hohote de râs vulcanic, niște chestii agramate, fără nicio logică, pline de arhaisme care frizau ridicolul, cu telefoane date pentru lămuriri pline de: “Ioi, asta am vrut să spun acolo ….”

    Răspunsul invariabil dat de forma de viață: este unguroaică și aduce publicul maghiar să facă trafic pe blog, ergo produce bani!!!

    Avem aici, ordonate cronologic cele 3 evenimente care au generat ceva valuri în lumea asta digitală. Un video care există încă pe Youtube, o postare facută pe FB și grandioasa dezmințire a formei de viață, plină de fabulații care frizează patologicul!